Marti, 20 Martie 2018
Categorii:

Vocea cititorilor

Capcanele pe care le ascund creditele în rate, fără dobândă!
Inventată de Cora la sfârşitul lui 2014, găselniţa aceasta de marketing e folosită azi de toţi marii retaileri.
    Şi nu e de mirare, în condiţiile în care datele financiare arată că de la introducerea “cumpărăturilor, in 10-15 rate, fără dobândă” vânzările acestora au crescut cu peste 28 de procente!

  Reclama sună extrem de simplu şi de tentant: ocheşti produsul, plăteşti pe loc o zecime din valoarea lui, iar restul în 10-12-15 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ! Iar această expresie “fără...

citeste mai mult

Dilema eternă a românilor fu în sfââârşit rezolvată!
Statisticienii au dovedit, dacă mai era cazul că pe'acilea pe la noi, dintre apa plată şi cea minerală tooot zaibărul e mai bun!
    Direcţia Naţională de Statistică ne anunţă în buletinul lunar de presă - cu date oficiale deci - că în a mai săracă ţară din UE “se vinde mai mult alcool decât apă şi suc". Concluzia specialiştilor se bazează pe centralizarea vânzărilor de apă şi băuturi alcoolice din ultimele şase luni ale anului trecut. 
 

  Conform cifrelor, în medie, fiecare persoană adultă...

citeste mai mult

Avem o ţară, e loc de toţi: unii munceşte, alţii e hoţi
Statistica de dat cu capul in gură: bugetul anual pentru sănătate al României este cât cel al Austriei ...pentru două săptămâni!
    Austria aloca cca 10 la suta din PIB pentru sanatate, respectiv 39 miliarde de euro, anual, la o populatie de 9,2 milioane, cu imigranti cu tot. Adica, in medie 4300 euro, pentru fiecare locuitor. Si toti acesti bani se regasesc in actul medical, ca de coruptie in Austria nu poate fi vorba...
    Romania aloca anual pentru sanatate putin peste 4 la suta din PIB. Aproximativ 5 miliarde de euro, din care minim 1,2 miliarde sunt tocate pe cu totul alte cheltuieli decat cele medicale: campanii de "constientizare a riscurilor";...

citeste mai mult

Coplata din sănătate lasă milioane de români fără pâine!
Pentru că există un Dumnezeu, în mod sigur Eugen Nicolăescu nu va avea o moarte uşoară. Cum sa furi de la amarati si banii de paine, frate?
  Introducerea coplatei obligatorie pentru serviciile medicale este una dintre cele mai urâte mizerii pe care indivizii ăştia din fruntea ţării ne-o puteau face. Suma de 10 lei pentru fiecare serviciu medical solicitat o fi "una modică" pentru ei, bogătaşii parveniţi, dar în niciun caz pentru cele 3 milioane de familii care trăiesc cu venituri sub 1000 de lei pe lună! 
  Mai mult de jumătate din locuitorii satelor, de exemplu, trăiesc cu venituri sub 250 de lei pe lună pe cap de...

citeste mai mult

N-avem bani, n-avem virtute, hai noroc c-avem ce ..bea!
Cel mai tare banc despre garcerii din România: datele oficiale spun clar că sticleţii noştri sunt ăi mai deştepţi şi mai şcoliţi din toată Uniunea Europeană!
  Datele statistice - nepublicabile desigur - scot la iveală un adevăr şocant pentru care ar trebui să ne crape obrazul de ruşine, nouă ăstora care ne tot legăm de IQ-ul poliţistului român: cică sticleţii noştri sunt, măi frate, “ăi mai inteligenţi şi mai studioşi” din toată Uniunea Europeană!!! Ba chiar din Univers! Asta dacă ne luăm după numărul de posesori de cartoane cu bentiţă, numite de unii şi "diplome de studii"......

citeste mai mult

Zicala se adevereşte: gura Guranului neadevăr grăeşte!
Dedicaţie de sezon, pentru un băiat bonton. Guran zice tot mai tare: bizi-dai şi te fac mare! De vrei reclamă mascată, sună-mă şi vorbim, tată!
  De la o vreme încoace, realizatorul emisiunii "Biziday", Moise Guran pare că şi-a propus cu tot dinandinsul să concureze pentru premiul "Trompeta Săptămânii" şi să se intre astfel şi el în lumea bună a gargariştilor de carieră...

  Multă vreme emisiunea acestui băiat - deştept şi serios, la prima vedere - a fost printre puţinele producţii tv pe care le-am urmărit cu interes, apreciind în primul rând...

citeste mai mult

Jiul: cel dintâi râu din România care se declară fericit!
Craiovenii vor avea în curând un complex acvatic unde să se dea în bărci. La propriu!
  Paradoxal (sau nu...), Primăria Craiovei - acum pesedistă - a reluat investiţia la proiectul “Craiova Water Park” , un complex de agrement acvatic proiectat iniţial de fostul primar, Antonie Solomon şi criticat la vremea aia rău de tot de consilierii PSD... Trecerea din opoziţie la putere pare să fi schimbat fundamental mecanismele de gândire ale primăriţei Vasilescu, din moment ce, iată, proiectul a trecut deja la faza de “fundaţie”.
  Complexul va costa 20 de milioane de...

citeste mai mult

Victoraşe nici nu ştii cât de mic începi să fii!
Mihai Coviţă: obsesia eternă a pesediştilor - de a înhăţa şi preşedinţia - provoacă migrene crâncene în famiglia Ponta.
            Victor Ponta a acceptat, în sfârşit să candideze la alegerile prezidenţiale. Cu jumătate de gură şi mai mult forţat de partid decât din proprie iniţiativă, aşa cum era de aşteptat. Premierul nu e băiat prost, asta e clar, iar omul a înţeles că odată cu ruperea USL situaţia sa în PSD devine una dificilă: fie ascultă de partid şi de sondaje - care îl dau cu cele mai mari şanse la alegeri - şi îşi...

citeste mai mult

Decât un medic în spital, mai bine un consilier pentru demnitar...
Dacă televizoarele nu ar fi mai scumpe decât luăm noi salariu într-o lună, sunt convins că România ar bate recordul mondial la vânzările anuale.
            Aproape că nu e jurnal de ştiri în care să nu-ţi vină să spargi televizorul de furie, când vezi câte măgării şi jafuri organizate se produc în fiecare zi. Ne-ar lua un an să înşirăm doar lista hoţiilor “oficiale”, alea care se fac cu legea în mână, într-o ţară în care orice abuz al conducătorilor este “legal” doar pentru că legea o dau tot ei.  
citeste mai mult

Pagina 1 din 1
[ 1 ]


O dilemă istorică...
Reputatul semantolog, Răzvan Drăgoi, ne lămureşte irefutabil de ce un crocodil e întotdeauna de preferat unei femei!

citeste mai mult

NEWSLETTER


Adresa de email
RSS