Marti, 20 Martie 2018
Categorii:

Faptul senzational

Brânza bună, în burduf de şpăgar salvează bugetul de stat!
Procurorii doljeni sunt pe punctul de a revoluţiona tehnicile de marcare a flagrantelor! Să crape şi americanii de ciudă, nu alta!
  Judecătorii doljeni au decis ca cei doi agenţi din cadrul Serviciului Arest Preventiv al IPJ Dolj, prinşi în flagrant în timp ce luau 250 de euro şpagă pentru a dota un inculpat din arest cu un telefon mobil, să îşi mute “birăul” pentru următorii 3 ani de la parterul IPJ-ului, la parterul Penitenciarului Craiova.
 Miliţienii au fost daţi în gât acum două luni de iubita arestatului pentru care era destinat telefonul mobil, şi de la care cei doi...

citeste mai mult

Autodenunţ: am inventat o nouă organizaţie teroristă!
Autodezavuare a planurilor de actiuni: cu ocazia sarbatorii de el-Hagi, vom comite atacuri cu mingea in careul advers!
    Provizoriu, se va numi CRISIS. N-avem arme, dar vorbim fara pauza si aberam sau spunem platitudini cu un asemenea aplomb, incat valul de sinucideri in masa va fi urias. In spatele nostru sunt doua service-uri secrete: suntem finantati de Marele Cataif al Siriei (comuna Siria, Jud. Timis) si suntem implicati in majoritatea atentatelor impotriva shaormei cu de toate.
    Saptamana trecuta, am rapit copii. Ar fi fost perfect daca erau color, dar chiar si pentru copii alb-negru putem cere rascumparare.Cu ocazia sarbatorii de el-Hagi, vom comite...

citeste mai mult

Cum ar spune colegii de la Gândul: ŞOC! A început războiul cu bulgarii!
Poliţiştii de frontieră din Bechet au confiscat bunuri de contrabandă în valoare de peste 50 de miliarde de lei vechi! E oficial! :)
  Poliţiştii de frontieră din Bechet au pus mâna pe un tir plin ochi cu articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute, a căror valoare pe piaţă depăşeşte 1,2 milioane de euro!  
  Iată cum descriu poliţiştii filmul faptelor în comunicatul de presă remis mass-mediei pe acest subiect: “în seara zilei de 12 septembrie anul curent la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet , judeţul Dolj, s-au prezentat pe...

citeste mai mult

O dilemă istorică rezolvată după două mii de ani
Reputatul semantolog, Răzvan Drăgoi, ne lămureşte irefutabil de ce un crocodil e întotdeauna de preferat unei femei!
  Am reusit sa dezleg una dintre marile dileme ale umanitatii, anume cum e mai bine: "liru-liru, crocodilu" sau "hopa-hopa,Penelopa"?
 

    Am analizat si am plecat de la oximoronul hopa -care presupune o aparitie brusca, neasteptata, atat de surprinzatoare ca mai spune o data hopa - si Penelopa , inteleasa ca simbol universal si atemporal al rabdarii. Penelopa, mitica sotie a lui Ulisse, este intruparea indelung-rabdarii, asteapta si tot asteapta revenirea eroului plecat la Troia. Or, hopa ho pa,...

citeste mai mult

Blonda de la Dezvoltare, LOCUL ÎNTÂI la ilegaleee!
Serial horror, de neuitare a anilor orange: VREMEA PLOTOGĂRIILOR, cu pedelişti în rol de stăpâni absoluţi peste ţară şi scenarii de neiertat.
  Pentru prima dată în istoria ziarului relatăm o anchetă despre foştii ciocoi de la stat  - pedeliştii adică - având gânduri sincere de compătimire pentru cea mai mare parte a conducătorilor de instituţii bugetare care nu au avut norocul să fie colegi de pat cu Băse. Mai ales pentru directorii de spitale, care încă se milogesc şi acum de Guvern să le aprobe angajarea măcar a unui medic - absolut indispensabil, după ce Boc i-a gonit pe cei mai buni, lăsând bolnavii...

citeste mai mult

Procurorii au declanşat operaţiunea: cu vaca la tribunal!
Pentru a dovedi activitatea infracţională a unor traficanţi de droguri, procurorii din Timiş s-au văzut nevoiţi să interogheze chiar şi nişte vaci!
  Un infractor din localitatea mehedinţeană Valea Anilor a fost prins în timp ce încerca să vândă 35 kilograme de canabis unor poliţişti sub acoperire de la “Crimă Organizată”. Individul făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri care acţiona agresiv în Oltenia şi Banat, destructrată în totalitate de poliţişti cu această ocazie.
  La domiciliul traficantului au mai fost găsite alte 100 de kg de canabis, dosite într-un grajd...

citeste mai mult

Pagina 1 din 1
[ 1 ]


O dilemă istorică...
Reputatul semantolog, Răzvan Drăgoi, ne lămureşte irefutabil de ce un crocodil e întotdeauna de preferat unei femei!

citeste mai mult

NEWSLETTER


Adresa de email
RSS