Marti, 20 Martie 2018
Categorii:

Vizionarul Oprescu faţă cu reacţiunea

După ce şi-a făcut intrarea la facultatea de vizionari cu celebra de acum autostradă suspendată, primarul penal Sorin Oprescu debutează în forţă în domeniul criticii artistice!

  “Deci moşule, uite care e şmenu’: mi-au raportat nişte dudui de la mine din staff că cică sunt unii care se cârteşte rău la statuia lui Traian - aia de am pus-o eu în faţă la Muzeul de Istorie - cum că e de neam prost şi porno de-a dreptul, că e miştocăreală la memoria împăratului şi mânăreală pe banii bucureştenilor bla bla. Auzi tupeu la ei!


  Bă, mânca-v-aş, dacă nu vă pricepeţi la artă, staţi bre în banca voastră, aculturiştilor ce sunteţi! Păi ce ştanga mea vreţi mai esenţial de atâta? E treabă cu cap pentru cunoscători bă, ancorată în sinergia faptelor din realitate, cum bine ar spune domnul Preşedinte Iliescu şi expri-mă adevărul gol goluţ a condiţiei romane de azi. Fără haine, normaaal, că la Roma, aşa se poartă azi, cu atâţia confraţi de-ai noştri mişunând prin capitala Imperiului Roman. Că nici măcar împăratul nu  riscă să aibă asupra sa haine şi alte bunuri, cââât e el de împărat! Ăia de l-au pus pe Columnă acu’ 2000 de ani l-au îmbrăcat la ţol festiv, că aşa erau vremurile atunci, da’ azi, dacă vrem să respectăm fidel realitatea nici nu se poate o reproducere mai cinstită decât asta a noastră. Cum pana mea să-i pun sabie şi armură, când el nici bocanci în picioare nu mai are, a? Păi voi ştiţi bă câţi bani face armura aia, coroana şi sabia la fier vechi? Halaal cultură aveţi, să mor io de nu sunteţi praaaf!Comentarii


Nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu:
 

O dilemă istorică...
Reputatul semantolog, Răzvan Drăgoi, ne lămureşte irefutabil de ce un crocodil e întotdeauna de preferat unei femei!

citeste mai mult

NEWSLETTER


Adresa de email
RSS