Marti, 20 Martie 2018
Categorii:

N-avem bani, n-avem virtute, hai noroc c-avem ce ..bea!

Cel mai tare banc despre garcerii din România: datele oficiale spun clar că sticleţii noştri sunt ăi mai deştepţi şi mai şcoliţi din toată Uniunea Europeană!

  Datele statistice - nepublicabile desigur - scot la iveală un adevăr şocant pentru care ar trebui să ne crape obrazul de ruşine, nouă ăstora care ne tot legăm de IQ-ul poliţistului român: cică sticleţii noştri sunt, măi frate, “ăi mai inteligenţi şi mai studioşi” din toată Uniunea Europeană!!! Ba chiar din Univers! Asta dacă ne luăm după numărul de posesori de cartoane cu bentiţă, numite de unii şi "diplome de studii"... Recte, 80 la sută din poliţişti au studii superioare (ha ha), iar dintre aceştia ...peste 90 la sută sunt şi masteranzi! (ha ha ha ha). Şi, promit domniile lor, recordul nu se va opri aici: până în 2016 vom deţine locul I pe UE la numărul de poliţişti doctoranzi, cu un procentaj de 110 la sută!

   Acuma înţeleg eu de ce mai au permise valabile “stafiile” alea de profesori universitari, trecuţi binişor de 100 de ani şi cu studente blonde pe post de copilot oral...

 Corina Petrescu, Bucuresti, 27 ani, medic primar

 

 Comentarii


Nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu:
 

O dilemă istorică...
Reputatul semantolog, Răzvan Drăgoi, ne lămureşte irefutabil de ce un crocodil e întotdeauna de preferat unei femei!

citeste mai mult

NEWSLETTER


Adresa de email
RSS