Marti, 20 Martie 2018
Categorii:

Brânza bună, în burduf de şpăgar salvează bugetul de stat!

Procurorii doljeni sunt pe punctul de a revoluţiona tehnicile de marcare a flagrantelor! Să crape şi americanii de ciudă, nu alta!

  Judecătorii doljeni au decis ca cei doi agenţi din cadrul Serviciului Arest Preventiv al IPJ Dolj, prinşi în flagrant în timp ce luau 250 de euro şpagă pentru a dota un inculpat din arest cu un telefon mobil, să îşi mute “birăul” pentru următorii 3 ani de la parterul IPJ-ului, la parterul Penitenciarului Craiova.

 Miliţienii au fost daţi în gât acum două luni de iubita arestatului pentru care era destinat telefonul mobil, şi de la care cei doi solicitaseră şpagă 250 de euro şi ...6 kilograme de brânză de oaie. În schimbul promisiunii că vor face în aşa fel încât telefonul din poşeta tinerei să ajungă în celula iubitului, fără a fi depistat de filtre. Numărul de iluzionism nu le-a reuşit, iar telefonul a ajuns ficş în mâna poliţiştilor DIICOT, care  sesizaţi de tânără au pus de un flagrant în delict.

 Cazul, banal până la un punct, a provocat însă dezbateri furtunoase pe uliţele Craiovei. Astfel, în timp ce unii comentează pe la colţuri - nu fără temei - cum că tânăra i-ar fi dat în gât doar datorită sumei mari cerute de lacomii ăia, nicidecum din spirit civic, dar că pentru mai puţin era gata să bată palma cu ei, ba chiar că ea a fost cu propunerea - deci nu se trece la iertare! - alţii consideră că miliţienii au primit pedeapsa greşită. Mai nimerit era să fie trimişi la o “şcoala adevărată” de iluzionism, “să înveţe dom’le de la profesionişti cum se face numărul ăsta cu subtilizatul telefoanelor mobile!”. Adică să fie promovaţi la o secţie de poliţie din Craiova, cel puţin, nicidecum la puşcărie...

    În timp ce pentru procurorii doljeni, cazul “telefonul buclucaş” a devenit soluţie de salvare a bugetului de stat! Conform raportului înaintat Procurorului General “dat fiind că noi, subsemnaţii, parchetari doljeni cu experienţă am depistat euroii şi telefonul după mirosul de brânză de oaie”, se ia deja în calcul la nivel naţional ca banii de flagrante să nu mai fie marcaţi de acum cu substanţe fluoroscente, scumpe şi uşor de depistat, ci cu zer de brânză de oaie!. “E mai ieftin, se simte şi din Congo şi ţine o lunăăă, vere!

 Comentarii


Nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu:
 

O dilemă istorică...
Reputatul semantolog, Răzvan Drăgoi, ne lămureşte irefutabil de ce un crocodil e întotdeauna de preferat unei femei!

citeste mai mult

NEWSLETTER


Adresa de email
RSS